Ny kommunikationspraktikant slutter sig til holdet af kreative hoveder

Hos Mediegruppen tror vi på, at det betaler sig at investere i fremtidens talenter. Derfor er vores nye kommunikationspraktikant, Cecilie Agner, den seneste tilføjelse til vores stærke hold af kreative sjæle.

Egentlig var det slet ikke meningen, at Cecilie skulle læse kommunikation. Faktisk var drømmen i mange år at blive anklager, og den drøm førte til et to år langt studieophold på Juridisk Institut ved Aarhus Universitet. Men vejen til det rigtige karrierevalg har været belagt med bump.

Den juridiske disciplin fangede aldrig rigtigt Cecilie, som havde brug for at få mere praktisk arbejde imellem hænderne. Derfor måtte hun finde tilbage til rødderne og mærke efter, hvad hun virkelig brændte for. Og svaret var simpelt: Hun ville leve af at skrive.

At skrive er at leve

Derfor gik jagten ind på at finde den uddannelse, som kunne tilbyde netop det. Og valget faldt ret hurtigt på kommunikationsuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. En uddannelse, der lærer de studerende at arbejde strategisk med kommunikation og målgruppen i centrum.

”Som kommunikationsmedarbejder får jeg mange kompetencer, der giver mig mulighed for at arbejde med storytelling og lave content på tværs af mange forskellige platforme,” siger Cecilie.

Fordi uddannelsen er meget alsidig, kan det være svært at navigere i de mange aspekter, som et job inden for kommunikation rummer. Derfor er muligheden for at arbejde praktisk med kommunikation yderst kærkommen.

Et overflødighedshorn af faglige udfordringer

På kommunikationsuddannelsen skal de studerende i seks måneders ulønnet praktik på 3. semester. Og for Cecilie var det vigtigt at vælge et praktiksted, som kunne tilbyde hende forskellige faglige udfordringer inden for kommunikationsfaget. Samtidig skulle der også være plads til at udvikle kompetencer og lære af sine fejl. Derfor er Mediegruppens tilgang til praktikanter og Cecilies gåpåmod et godt match.

”Jeg føler mig enormt privilegeret over at få lov til at være en del af et kreativt mediebureau, som giver mig mulighed for at udforske branchen i dybden og virkelig prøve kræfter med de kommunikative greb og teknikker, jeg har lært om på studiet.”

Vejen tilbage til Vejle

Til daglig bor Cecilie sammen med sin kæreste i et skønt rækkehus på Kobbelvænget i Vejle. Og det er en tilværelse, som passer den inkarnerede Vejle-pige rigtig godt. For efter et par år i Smilets By måtte hun sande, at hendes fødeby kaldte hende hjem. 

”Jeg har altid haft en forkærlighed for Vejle. Byen rummer så meget historie og kultur, og jeg føler mig hjemme her. Så her har jeg tænkt mig at blive,” griner Cecilie.

Selvom Cecilie skal bruge det næste halve år i praktik, er der også plads til andre ting på paletten. I sin fritid kan hun godt lide at eksperimentere med bagværk og kager, og hun nyder at gå lange ture med god musik i ørerne. 

Mon vi ser hende som deltager i den næste sæson af Den Store Bagedyst?

Mediegruppen byder Cecilie velkommen til et halvt år med spændende udfordringer og faglig sparring.


Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”