Når vi har noget at slås for, står vi mere sammen

Gennem det sidste år har vi oplevet en ny og anderledes udgave af vores verden. Vi vidste godt, at verdenen var globaliseret, og vores egne lokale virksomheder, fællesskaber og samfund var udfordret. Så kom corona – og vi er nu vågnet op til en virkelighed, hvor der mere end nogensinde er brug for fællesskaber. Vi har fået noget at slås for, og hos Mediegruppen er vi klar til kampen. 

Det er faktisk helt rart, at vi alle er begyndt at tale om det nære. Om at handle lokalt, bakke op om ting som skoler, lokalsamfund og institutioner. Skrue op for interessen for lokale kunstnere, kulturaktører og spare lidt på Netflix og Disney+. Det er gået op for os,
at mennesker betyder mere end penge og prestige. At når regnestykket gøres op, er vi blevet mere rige af de mennesker, vi har mødt, og det er det, vi husker som uforglemmeligt. Det handler ikke om den nye bil, men om de oplevelser, vi har haft sammen med dem, vi deler livet med. 

Hos Mediegruppen stiller vi skarpt på borger- og medlemskommunikation. Fordi vi har brugt det meste af vores voksenliv på at tale med mennesker, der er en del af et fællesskab.

  • Vi har mødt mennesker i foreninger, som er kommet op at slås på det årlige medlemsmøde 
  • Vi har mødt mennesker, der var så optagede af politik eller tro, at de ville gøre alt for at omvende andre til et nyt og bedre syn på livet
  • Vi har mødt mennesker, der havde sandheden og set det klare lys gennemskinne alle livets aspekter  
  • Vi har mødt mennesker, der ville fællesskabet fremfor selskabet 
  • Og vi har mødt fællesskaber, der skabte forandring i menneskers liv 

Fælles for dem alle er, at de har noget at slås for. Det gør dem særligt spændende at være sammen med og arbejde for. Fordi de ikke er ligeglade, men faktisk har en klar mission. Der er kant, holdning, følelser og engagement. Det giver os noget at arbejde med og noget at formidle. Meget mere at fortælle og en del mere at tale om. På nettet, på tryk og når vi mødes.  

Vi satser på mennesker  

Vi ved noget om fællesskaber, borgere og medlemskommunikation, og vi har prøvet lidt af hvert. Så vi forstår og ved, hvad der er ‘Talk of Town,’ hvem vi taler til, og hvad de drømmer om. 

Læs hele artiklen og om flere projekter i Mediegruppens nye magasin. Du kan også få hele magasinet tilsendt gratis her.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”