Mediegruppen styrker holdet

Verden bevæger sig hurtigt og uforudsigeligt. Derfor gearer Mediegruppen op på kompetencer, leveringshastighed og fleksibilitet, så du som kunde kan reagere hurtigt og sikkert på morgendagens udfordringer i en omskiftelig tid.

Redaktionel og journalistisk opgradering
Fra november forstærker vi det redaktionelle hold med en ny redaktionssekretær, der lægger mere hastighed, klarere retning og stærkere rådgivning på det redaktionelle arbejde og på content-produktionen.

Vi øger desuden samarbejdet med journalist, Carsten Johansen, som allerede er redaktør på et af de store medier i huset, så Carstens store indsigt og sikre journalistiske hænder kommer på endnu flere opgaver. Kristine Buske Nielsen, der før var kunde-redaktør, er fortsat en del af husets skrivende til gavn for kvaliteten i det journalistiske arbejde. 

Turbo på strategi og kreativitet
Vi forstærker samarbejdet med Jacob Bagai, der bliver en fast del af holdet fra oktober. Jacob har 25 års erfaring som kreativ konceptudvikler og strategisk kommunikationsrådgiver i ind- og udland. Han er tidligere kreativ direktør hos Ogilvy og har arbejdet med kunder som Spar Nord, Formuepleje og Aarhus Letbane. Med Jacob på holdet lægger vi vægt bag strategisk rådgivning og kreativ udvikling af effektive kampagner.

På gensyn, Mette Bernt!
Fra udgangen af oktober siger vi desværre farvel til kommunikationschef, Mette Bernt, der har søgt udfordringer i finanssektoren. Mette har bidraget stort hos Mediegruppen, og vi er sikre på, at hun får succes i sit nye virke. Vi håber at se Mette igen i fremtiden – som kunde eller som hjemvendt med nye erfaringer. Vi ønsker Mette alt det bedste og tillykke med det nye job.

Mød det nye hold
Har du sager, der brænder, eller behov for at ryste den kommunikative pose, så giv os et kald og mød vores hårdtslående hold. Vi er klar til at hjælpe med at stille dig og din organisation stærkere i en tid, hvor vi sjældent kender dagen, og hvor agendaen skifter uden varsel.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”