Mediegruppen rykker tættere på kunder, digitalisering og udvikling

Snart begynder et nyt kapitel for Mediegruppen – og et spændende partnerskab med Vejles voksende erhvervsområde, Dandy Business Park. Vi flytter ind i et nyt kontorfællesskab med dygtige virksomheder og mennesker i et moderne AI-hus.

Om lidt over et år er tiden på Horsensvej slut. Mediegruppen rykker tættere på Vejles erhvervsliv og har startet nyt samarbejde med Dandy Business Park – Vejles nye aktive erhvervsområde. Vi har fået opgaven med at bakke op om kommunikation og markedsføring, og kommer samtidig til at være der, hvor det hele sker.

Ved udgangen af 2020 flytter Mediegruppen nemlig ind i Dandy Business Parks nye AI Innovation House – Danmarks nye digitale fyrtårn. En topmoderne innovationslegeplads hvor virksomheder, kommuner, uddannelsesinstitutioner og fremadstormende digitale virksomheder kommer til at bo, samarbejde og sparre i inspirerende klyngefællesskaber.

Mediegruppen vil spille ind med viden om kommunikation, design og markedsføring.

”Vi glæder os vildt til det nye fællesskab. Vi tror på, at det bliver godt for Mediegruppen, for holdet, vores udvikling og måden, vi ser samarbejde, snitflader og kunder på. Vi kommer til at være tættere på kunder og dygtige samarbejdspartnere, der kan styrke Mediegruppen,”

siger direktør Jacob Ejs

Rejsen starter nu

I det nye hus kommer vi til at bo i en spændende erhvervspark side om side med GreenTech Center, Resilience House, Food Innovation House, Advice House og 200 andre virksomheder. I kreative faciliteter, hvor der er rum til at tænke ud af boksen, til at samarbejde på kryds og tværs af andre virksomheder og spillerum til at vokse og udvikle os.

Selvom der er godt halvandet år til, at vi pakker hele kontoret og flytter i nye rammer, starter vores partnerskab med Dandy Business Park allerede.

Vi kommer til at være tæt på de mange events og aktiviteter, der sker hos Dandy Business Park. Vores rejse begynder altså nu, og vi glæder os vildt til at indgå i et nyt, spændende og inspirerende fællesskab. Læs mere om det nye AI Innovation her: www.ai-house.dk

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”