Kristine Buske er ny content- og magasinredaktør

Mediegruppen har fået ny content- og magasinredaktør. Kristine Buske er nyansat, men et velkendt ansigt i bureauet – og vi er så glade for at kunne byde hende velkommen hjem.

Næsten siden hun kunne skrive, har Kristine jongleret med ord. Egentlig troede hun, at hun skulle være forfatter, men da tiden kom til studievalg, fik hun øjnene op for journalistikken. Hun begyndte sine studier på DMJX i Aarhus, og da tiden kom til at søge praktikplads, prioriterede Kristine Mediegruppen og Mediegruppen Kristine.

Tur/Retur

Siden har hun færdiggjort både sin praktiktid og sit studie, freelancet for fagmagasinet Ugeskrift for Læger og været journalist og redaktør hos et mediebureau i det aarhusianske.

Nu er hun vendt tilbage til arbejdet med magasiner – endda, der hvor det hele startede. Det var nemlig hos Mediegruppen, Kristine for alvor fik smag for magasinmediet.

“Der er noget særligt over det analoge magasin-format, der inspirerer til fordybelse som afbræk til lynhurtige flow på web og sociale medier,” forklarer hun.

Ildsjæle med smittende passion

Kristine kommer til at samarbejde tæt med flere af Mediegruppens kunder og sikre, at magasiner og indhold står skarpt til deadline fyldt med lærerigt og inspirerende læsestof til den enkelte målgruppe. Og hun har glædet sig til at komme i gang – en glæde, der er gengældt fra Mediegruppens side.

En af de ting Kristine har set frem til at komme tilbage til er den tætte kunderelation. Blandt Mediegruppens kunder er der et hav af forskellige faggrupper, nicher og emner – og Kristine ved, at de alle har noget særligt at byde på.

“Når man snakker med ildsjæle, der brænder for noget, smitter deres passion altid af.”

OCR-løb og madtrylleri i Aarhus

Hver dag tager Kristine turen fra sin lejlighed i Aarhus C til Horsensvej i Vejle. Selvom hun lynhurtigt har kastet sig over sine mange opgaver, bliver der også tid til andet end arbejde. Fritiden står i øjeblikket på træning til forhindringsløbet OCR Nordic Race, hvor der er behov for både kondition og masser af råstyrke. Sammen med to veninder har Kristine indtil den 22. juni til at forberede sig på den 5 kilometer lange rute op- og ned ad bakker, gennem mudder og 30 forhindringer.

Det siger sig selv, at sådan en tur kræver godt med energi. Heldigvis svinger Kristine gerne gryderne i sit sunde køkken. Veninder og familie får lov til at være forsøgskaniner for eksperimenterne – og måske kollegaer også med tiden får chancen. Vi har lov at håbe.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”