Klar til kampen for det bedre liv

Mediegruppen har i snart 25 år kommunikeret meget for mange. Nu skærer man forretningen til og vil i fremtiden kommunikere tydeligt for færre.

At ville kommunikere til færre kan lyde som omtalen af en virksomhed, der nedskalerer. Det er ikke tilfældet. Tværtimod – nu ruster vi os til fremtiden ved at være mere tydelig og målrettet.  

Kampen for det bedre liv

Hvis du klikker rundt her på Mediegruppens relancerede website, er det tydeligt, at retningen er skærpet. 
Der er fokus på tre stærke spidskompetencer: 

  • Sundhed
  • Samfund
  • Miljø

Vi har gennem årene fået en helt enestående indsigt i sundhed, samfund og miljø. Vi står bag landets stærkeste magasinbrands på sundhed: Helse, Naturli og Krop+fysik. Gennem flere år har vi arbejdet sammen med kunder, der taler ind i ikke bare sundhed men også de vigtige dagsordener omkring samfundsansvar og miljø. Vi kan kalde os eksperter. 

“Vi ved, hvad vi taler om på de tre områder og melder os nu klar til kampen for det bedre liv.”

Mestrer en særlig disciplin 

Med indsigten i sundhed, samfund og miljø følger et stort kendskab til borgere og medlemmer i kommuner, regioner, foreninger og frivillige organisationer over hele landet. Et kendskab, man sætter i spil med det skærpede fokus.  

– I fremtiden hjælper vi organisationer, der vil tage ansvar for samfundet. Med at kommunikere til borgere og medlemmer. Målgrupper vi kender, fordi vi kommunikerer til dem hver dag. 

Vi har altid været stærke på kommunikation, der cementerer ståsted og ændrer adfærd. Og så brænder holdet af skrivende og kreative for at bidrage til samfundets fællesskaber og vigtige dagsordener. Mange af dem har lige som vores kunder været med i mange år.   

Holder fast i fortællingen

Kender man Mediegruppen, kender man måske også løftet til markedet: 

‘Vi bevæger mennesker.’ 

Et løfte, der gennem mange år har været forbundet med sætningen:  “Vi tror på, at fortællinger forandrer verden.’ Med fokus på fortællingen har vi gennem en årrække udviklet kommunikation til magasiner og kampagner til både trykte og digitale medier. Begge dele holder vi fast i ved at skabe kommunikation, der er mere relevant, mere vedkommende og mere menneskelig.  

At vi tror på, at ‘fortællinger forandrer verden’, er dybt forankret i vores DNA, fordi vi altid har arbejdet med magasiner. Vi er stærke på magasindesign, og når det handler om at tilrettelægge og skabe redaktionelt indhold. Vi bruger de journalistiske greb på en måde, hvor vi sætter mennesket forrest – også i alle de andre typer af kommunikationsopgaver, vi arbejder med. 

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”