Kan du sætte strøm til vores kunders fortællinger på SoMe?

Mediegruppen søger en ny digital kommunikationsmedarbejder

Hver dag hjælper Mediegruppen kunder med synlighed og opmærksomhed. Fra spændende historier og opslag til kampagner og annoncering. Vi tror på, at fortællinger forandrer verden og, at content kommer før reklame. Hver dag køber vi os til mere synlighed og sætter strøm til budskaber. Vi mangler en kollega, der kan spille med og udvide vores kompetencer.

Søger du en spændende arbejdsplads med stærk erfaring på sit felt, hvor du kan bruge dine digitale evner til at komme bredere ud med markedsføringen? Vi afvikler i dag en lang række kampagner sammen med eksterne partnere – og vil gerne udvide dette arbejde og tage et større ansvar i huset.

Du har haft fingrene i disse discipliner og værktøjer:

  • Facebook Business Manager
  • Google Ads
  • SEO
  • E-mail marketing-systemer (ActiveCampaign, Mailchimp og Hubspot)
  • Marketing Tools som Hoosuite, Falcon etc.

Det har du med i rygsækken:

  • Arbejdet med digital annoncering på Facebook, LinkedIn og Instagram
  • Erfaring med budgetter, målgrupper, køb af trafik og vant til at træffe de rigtige beslutninger • Mestrer det med e-mail, markedsføring og inbound discipliner
  • God forretningsforståelse, er kommercielt tænkende og formår at sætte dig i kundernes sted • Optaget af optimering og synes, det er sjovt at evaluere og rapportere
  • Kreativ og evner hele tiden at tænke i nye vinkler

Du kan skrive og tage indhold fra tryk og omsætte det digitalt. Arbejde selvstændigt og tage ansvar for kundeopgaver og fremdrift.

Har du lyst til at bruge lidt af dit liv sammen med os? Til at sætte mere strøm til vores digitale univers og blive klogere på den digitale markedsføring? Vi har store ambitioner for vores kunder. Og vi arbejder hele tiden på at udvikle os.

Du kommer til at arbejde sammen med en række spændende kollegaer, som kan skrive, fortælle, formidle, lave kreative formater og har stærke meninger om formater og muligheder. Og du kommer til at arbejde for kunder, som har noget på hjertet.

Måske er du ung og har erfaring med i rygsækken. Det kan også være, du har rundet et af de skarpere hjørner med masser af selvtillid og erfaring.

Send en kort ansøgning eller en video til os på: job@mediegruppen.net.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send din ansøgning senest fredag d. 28. februar 2021.


Bliv klogere på Mediegruppen, hvad vi tror på, og hvordan vi arbejder på her.

Hent stillingsopslag som PDF her.

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”