Grafisk designer med blik for det store billede

Mediegruppen søger en dygtig grafisk designer, der kan sit håndværk, læser teksten, elsker modtageren og gør gode budskaber endnu bedre på tværs af alle platforme.

Om os

Mediegruppen er stiftet i 1997 og skaber engageret kommunikation for mere end 200 kunder. Vi har både offentlige, private og foreningsbaserede kunder, og vi lægger vægt på, at både opgaver og relationer er af højeste kvalitet. Vi er pt. 20 medarbejdere, og du får dygtige og engagerede kolleger med ekspertise indenfor design, tekst, strategi, journalistik og design.

Om dig

Vi håber, du har god erfaring fra en lignende stilling, at du kan, er med på og har prøvet lidt af hvert. At du har tjek på værktøjskassen og bred erfaring med markedsføring og kommunikation fra bureau eller markedsføringsafdeling.
Vi håber også, at du er ambitiøs på kundernes, opgaverens og på Mediegruppens vegne.

Dine opgaver

Du kommer til at arbejde med ALT fra design af visuel identitet over kampagner og koncepter til design af rapporter, magasiner og generel formidling. Du får hænderne i rentegning og produktion, i design til nettet og i film, effekter og færdiggørelse. Du skal med andre ord både kunne forme og færdiggøre.

Ansøgning

Send din ansøgning og dit CV i pdf til job@mediegruppen.net.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at skrive eller ringe til Jacob Ejs på 4043 5470.

Hent jobopslag som PDF