Fremtiden venter lige om hjørnet

Hvis du ellers måtte besøge os på Mediegruppen, ville du nok konstatere, at vi er nogle rodehoveder. Normalt er vi i stand til at gemme det meste rod væk i skuffer, skabe og reoler, men i disse dage pakker vi ned i flyttekasser i stor stil.

En lidt sværere disciplin pga. Coronaen. Vi kommer ind på skift for at fylde i flyttekasser. Opgaven er tydelig: Få ryddet op og sorteret, så du ikke får mere med på din næste rejse end højst nødvendigt.  

Lige om hjørnet venter det nye bofællesskab, hvor Mediegruppen skal være en del af Danmarks mest ambitiøse udviklingsmiljø: AI Innovation House i Dandy Business Park, Vejle. 

Og som ‘den nye dreng i klassen,’ glæder vi os til at få nye venner, møde mennesker og få rum til at udvikle os sammen med Vejles andre ambitiøse virksomheder.  

Har du besøgt os på Horsensvej, ved du, at vi har mange særlige rum. Morfarstuen, hvor samtaler går bedre sammen med en god kop kaffe i de bløde stole. Slyngelstuen, med det runde mødebord, hvor vi overvåges af medarbejdere gennem generationer. De mange kroge med plads til fordybelse og udvikling. Alt dette er slut lige om lidt. 

Men vi tager DNA’et med til AI Innovation House. Indretningen, men også vores tilgang til kommunikation, digitalisering og til det menneskelige. Så når du fra 1. marts (om verden vil) kan besøge os i det nye hus, møder du stadig MG-holdet, fuglekasserne, bogtræet, de mange statements, de kreative vægge, og du bliver omsluttet af bøger og litteratur, der former vores verden.  
 
Hold øje med os. Vi har allerede lagt en række spændende events i vores store kalender. Og vi er klar til at byde dig velkommen. Med glæde, personlighed og særlig opmærksomhed.  
 
Lige nu pakker vi videre, løser opgaver, afslutter 2020 og arbejder os ind i det nye 2021. 

Nysgerrig? Bestil
vores nye magasin

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”