Fra eneboer til et liv i kollektiv

Det meste af Mediegruppens liv har vi boet alene. Med tanken om, at vi selv kunne skabe vores egen ramme for virksomheden. Har du besøgt os, ved du, at vi altid har indrettet os med hjemlig hygge og personlighed. Fra marts flyttede vi i kollektiv – og åbnede døren for en ny verden – men med samme hjemlige hygge.

I marts måned tog vi hul på en ny rejse. Rykkede ind i et nyt innovativt hus sammen med andre godtfolk. IT-drenge, kreative digitale sjæle og netværksskabede medarbejdere. Huset hedder AI Innovation House, og rejsen er startet godt.

Fra at have vores egne mødelokaler, et rummeligt køkken og private toiletter med træer på væggen – deler vi nu en lang række faciliteter med alle de andre. Toilettet har fået nye farver – fra pink til rød og lyseblå. Og mødet med kunderne deles nu på tværs af husets beboere, som både kan se med gennem glasset og mærke husets puls og ånd.

Vi er på få måneder blevet lidt mindre og samtidig lidt større. Større, fordi vi nu har plads til at vokse og rum til alle de møder og events, vi har på kalenderen. Mindre – fordi der er blive lidt mindre fokus på vores rammer, og mere på de store.

Den største gevinst er, at vi fra 2021 ikke lever for os selv, men sammen med andre. At det kollektive giver os flere kræfter og mere at tænke over.

Verden åbner sig, og vi ser og får øje på mere. På de andres dagsordener, på markedet som rykker sig, og på mennesker, som har samme ambitioner som os. Det holder os friske – og giver en bedre pejling på fremtiden.

Slår man ordet kollektiv op – passer det nok meget godt:

” boligform, hvor flere personer eller familier bor i samme hus eller lejlighed og er fælles om udgifter, visse faciliteter og evt. også arbejdsopgaver og arrangementer, fx børnepasning og måltider.”

Kig med op oplev vores nye verden i AI innovation House.

Og kom på besøg, så du kan blive en del af kollektivet.

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”