Farvel til almindelige kontortider

Hos Mediegruppen er vi ikke bange for at skubbe til grænserne.

Igen i år fik Mediegruppen opgaven med at producere magasinet DNA for Alkohol og Samfund. Magasinet bygger på Den Nationale Alkoholkonference, som er et mekka af viden for mennesker, der arbejder professionelt med forebyggelse, forskning og behandling af alkoholskader. Konferencen løber over to dage, og alle deltagere skal ved slutningen af andendagen have et magasin med hjem.

Det fik de også år. At det kunne lykkedes, krævede, at vores art director Jacob Pedersen ikke forlod kontoret til almindelg tid. Han var nemlig nødt til at tage hele aftenen i brug for at få magasinet færdigt.

Det var en spændende aften, hvor han fra sin plads i Vejle skiftevis var i kontakt med Ida Bruun fra Alkohol og Samfund og journalist, Carsten Johansen, som vi havde hyret til opgaven. Carsten deltog på konferencen i København, og arbejdede lige som Jacob ihærdigt for at få det sidste indhold gjort færdig. Så alt i mens Jacob jonglerede med de to kontakter, tikkede der billeder ind fra fotografen, og så skulle han også lige finde sig i at blive generet af Mediegruppens ene journalistpraktikant Clara, som var på kontoret, for at fange aftenen på film.

Og hvordan det ser ud, når en dygtig art director og en overtræt praktikant brænder midnatsolien? Det kan du se her!

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”