Få 20 nye kolleger uden at ansætte en eneste

Hyr 20 stærke kommunikationsfolk uden at ansætte en eneste. Det er konceptet bag Mediegruppens abonnementsmodel, hvor du sætter og lejer præcis det hold, som sætter fart på din forretning.

Med vores nye Kommunikationsabonnement styrker du organisationen på en ekstremt effektiv og prisvenlig måde, og du optimerer tidsforbruget, da vores folk kobles direkte på dine opgaver. Farvel til salgsmøder, detailbudgettering og tung proces, og god dag til effektivt samarbejde om det fælles mål: Din forretning.

Et kommunikationsabonnement kan både bruges til nyudvikling af strategi, ide, kampagne, tekstopgaver, grafisk design, AD-arbejde og til løbende vedligeholdelse af skarp social-media, webkommunikation, nyhedsformidling og medlemskommunikation.

Valget er dit, og du vælger selv størrelsen på holdet, der plukkes blandt vores 20+ erfarne bureaufolk med mere end 200 års samlet erfaring.

Læs mere om mulighederne her

Få 20 nye
kommunikations
kollegaer uden at
ansætte en eneste

Mangler I en AD’er, digital markedsføringsspecialist eller tekstforfatter? Vi hjælper dig med at få hastighed på din kommunikation og markedsføring – på abonnement. Du får et helt hold i ryggen, har fuld kontrol over dit budget og en aftale, der kan skaleres.

Få kommunikation på abonnement

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”