”Det handler ikke om at gøre ting hurtigt, men ordentligt”

Louise er Mediegruppens nye projektleder. Med højt humør og stort drive, skal hun holde snor i opgaverne og være den tætte kontakt og sparringspartner i kundernes travle hverdag.

Hvordan finder man et arbejde i krydsfeltet mellem service, samfundsmæssige agendaer og mulighed for at skabe struktur? Louise Christensen vidste, at det er en kombination, der er svær at finde. Men da hun hørte om stillingen som projektleder hos Mediegruppen, så hun muligheden. En cocktail, hun ikke selv havde set. 


Med en baggrund i urmager- og smykkebranchen kender hun til disciplinen at sikre glade kunder og har et instinktivt servicegen. Og gennem sin administrationsbachelor og sin rolle som Administrations- og Membership Manager hos den syddanske forening work-live-stay, evner hun at skabe struktur og rammer i en manege af holdninger og politiske dagsordener. Med medlemmer og projektpartnere i centrum.

– Jeg så hurtigt, at Mediegruppen ikke bare er et mediebureau og blev tiltrukket af, hvordan de arbejder med større samfundsmæssige dagordener, hvor mennesker bliver sat forrest, fortæller Louise

Selvom hendes energiniveau signalerer fart over feltet, og hun altid sigter efter at eksekvere, så er fart ikke hendes mål. 

– Det handler ikke om at gøre ting hurtigt, men ordentlig, siger hun.

Husprojekter, bestyrelsesarbejde og bukkejagt

Derhjemme sidder Louise sjældent stille på sofaen. Her har hun også projektlederkasketten på. Sammen med sin mand er hun i gang med at renovere hus, og der er mange bolde, der skal samles op og dribles videre for at komme sikkert i mål. 

Samme evner bruger hun også, når hun dyrker sin passion for bestyrelsesarbejde. Hvad enten det er i en bestyrelse for dagplejemødre, grundejerforeningen eller som campusformand, så sørger Louise altid for, at ideer og mærkesager bliver til handling. For hende handler det om at gøre en forskel. 

Selvom Louise har mange jern i ilden, så er der en bestemt dag, som er hellig for hende. Mens de fleste danskere forbinder helligdage med jul, påske eller pinse, så er den 16. maj Louises helligdag. Der er nemlig bukkejagt. Højdepunktet på året for Louise og hendes mand, der sammen går på jagt. Mellem de mange aktiviteter sørger Louise dog altid for, at der er plads og tid til datteren på 6 år, som hun indrømmer, nok har arvet samme mængde krudt i rumpen som sin mor. 

Nysgerrig? Bestil
vores magasin med cases og fortællinger

Få inspiration til kommunikation og samtale med borgere og medlemmer. Bestil vores magasin, som udkommer primo januar 2021 og få nye perspektiver om borgerkampagner, samfundsudvikling og fastholdelse af medlemmer. Det nyeste nummer har temaet: ‘Den nye dagsorden’. Hidtil har vi skrevet det, som kunderne gerne vil have, men i forandringstider er der brug for strategisk tænkende kommunikatører, som kan hjælpe dem til at sætte en ny dagsorden. 36 sider, mere format og mere viden. 

Magasinet er gratis. Vi sender det direkte til din postkasse. Dine oplysninger bruger vi kun til at sende magasinet samt følge op på, hvorfor du fandt det relevant.

Bestil det her

“Med en særlig indsigt i sundhed, samfund og miljø kæmper vi for det bedre liv”