Lad os hjælpe din historie på vej

Uanset om du udgiver et fagblad, medlemsblad eller livsstilsmagasin, står vi klar med nye idéer og masser af faglig sparring, der giver dig værktøjerne til at fortælle din historie bedre

Hos Mediegruppen er vi 30 engagerede medarbejdere, der brænder for at hjælpe dig med at stille skarpt på din kommunikation – lige fra magasiner over sociale medier til website.
Vi er eksperter i at få overblikket, fortælle vedkommende historier og kommunikere på tværs af platforme. Vi hjælper dig med at finde ind til din virksomheds eller forenings grundfortælling.

Vi giver en kop kaffe og en kollega
Har du brug for at udvikle en ny strategi og få et bedre overblik over din kommunikation, byder vi lige nu på en kande kaffe og en kollega for en dag.
Det eneste, du skal gøre, er at dukke op hos os og fortælle om dine udfordringer. Vi sidder klar til at høre mere om din verden, dagligdag og dine fremtidsperspektiver.

Hvad får du af det?
Vi giver dig en dags arbejde og vender tilbage med et overblik, en målrettet strateigi og konkrete forslag på budskaber, der fanger dine læsere.

Interesseret?
Giv os lidt oplysninger om dig selv, så ringer vi og får et møde i kalenderen.